PIZZA HUT DELIVERY GENT HEUVELPOORT

PIZZA HUT DELIVERY GENT HEUVELPOORT Hot Delivery !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 239 beoordelingen
9 jul 2020 om 14:19 Al het eten was verbrand!! Je deed de dozen open en de brandlucht kwam je tegemoet. Alles zwartgeblakerd, helemaal niet eetbaar, dus rechtstreeks in de vuilbak mogen gooien. Gelukkig dat de chocomousse al in een potje zat en niet uit hun oven moest komen
5 jul 2020 om 21:07 Lekker eten! Koerier wou niet de moeite doen om lift tot vierde verdiep Kinderziekenhuis te brengen... flauw! Anderen brengen tot op de kamer zelf!
27 jun 2020 om 22:01 Half rauw geleverd en zonder extra pepperoni waar 2,40€ voor betaald is. Misschien iets meer tijd nemen om de bestellingen naar behoren af te ronden?
19 jun 2020 om 20:48 Pizza was slap en niet afgebakken...
16 jun 2020 om 20:47 De kwaliteit van het vlees is zeer slecht. Het heeft bovendien de vorm van een sterretje, zoals kattebrokjes. Echt niet smakelijk. Het deeg van de pizza is vettig en valt zwaar
15 jun 2020 om 19:14 Pizza waq flets. Voor 17,50€ verwachtte ik toch iets eetbaars
9 jun 2020 om 15:23 Meer korst dan pizza, laatste keer ooit dat ik bij Pizza Hut bestel, zonde
7 jun 2020 om 8:50 Betaald en nadien gehoord dat de bestelling niet zal komen wegens te druk en het geld me binnen de 5 dagen terug betaald zal worden. NB: Ben verplicht een bezorgtijd in te vullen anders kan je geen beoordeling geven. Optie: niets werd bezorgd ontbreekt
6 jun 2020 om 18:29 Pizza was rauw en vet. Niet lekker. Geen saus er bij. Half pizza weg gegooid
22 mei 2020 om 20:17 Heel onbeleefde bezorger en pizza was helemaal kapot
22 mei 2020 om 9:20 10 min te laat maar wel heel lekkere pizza.